THE BIG SKILL GRILL (1)

De transformatie van sales: wie doet wat? 
Alles over de rollen in het Modern Business Model.  

Het Modern Business Model is een robuust kader om het ganse verkoopproces binnen je bedrijf te vernieuwen en klaar te maken voor de toekomst. Daarbij horen ook nieuwe rollen en verantwoordelijkheden voor wie betrokken is bij verkoop in de (zeer nabije) toekomst. En dat brengt dan weer nieuwe vaardigheden en kennis mee.

Een hele uitdaging: het is immers het meest kritische en in de praktijk vaak het moeilijkste deel van de sales-transformatie.

Op 29 juni neemt Koen Slootmaeckers u mee op een boeiende verkenning van de menselijke aspecten van het Modern Business Model; hij vertelt uitvoerig welke rollen er in een toekomstgerichte salesorganisatie voorkomen en gaat ook dieper in op wat er van elke rol verwacht wordt.

Met praktisch tips over hoe mensen kunnen groeien van een klassieke salesaanpak naar eentje die klaar is voor de toekomst. Je ontvangt een lunchpakket van Kaasraffinaderij Van Tricht thuis of op kantoor bezorgd. 

Untitled design (9)

Schrijf je nu in voor The Big Skill Grill 2 Lunch Webinar op
29 juni 2021 om 12:00 uur

Je lunchpakket van kaasraffinaderij Van Tricht wordt in de voormiddag bij jouw thuis of op je werk geleverd. 

12u00: Opening webinar 
12u15: Aanvang presentatie
12u45: Einde presentatie

 

Deel dit evenement met een collega! 

Registreer je nu!

Over de spreker

Koen Slootmaeckers, CEO Milernas, Ex-ceo Aurelium heeft al jaren ervaring in digitale transformaties en ziet competentieontwikkeling als de succesfactor voor deze trajecten.

LinkedIn

Copy of LinkedIn Post 1 - Big Skill Grill

Concept
The Big Skill Grill

Bedrijven werken vandaag in een snel wijzigende omgeving met heel wat nieuwe uitdagingen. Milernas organiseert daarom een reeds talks voorzien van een lekkere lunch, aan huis geleverd, met als rode draad de toekomst van sales- en marketingorganisaties.
concept-img

Gerelateerde blogs.

 

Milernas complexiteitsparadox-05

De Complexiteit Paradox; waarom competenties de sleutel zijn voor succes

Projecten die kaderen in een Digitale Transformatie mogen dan wel bouwen op technologie, het zijn toch de mensen die het verschil maken. 

trage digitale trransformatie-1

Waarom gaat digitale transformatie zo traag?

Het is een bekende frustratie: de transformatie naar een data-gedreven werking waar routinetaken worden geautomatiseerd en waar processen waar mogelijk worden gedigitaliseerd verloopt traag. 

digitale trransformatie it

Digitale transformatie is geen IT-project

Waarom je transformatieprojecten helemaal geen IT-projecten zijn. Want nu de Cloud ons instant toegang geeft tot de meest waanzinnige IT-functionaliteit is het hoog tijd voor een andere projectaanpak.